Vrijgekomen etappe estafette wandeling naar Praag

Update 18-12-2017

Gelukkig snel hebben zich een aantal kandidaatploegen aangemeld.
2 daarvan gaan samen deze etappe invullen.
We gaan er vanuit dat dit gaat lukken, maar indien u geïnteresseerd bent, meld dit dan toch maar – het is nog een hele tijd naar de startdatum, en je weet maar nooit.

 

Door omstandigheden is een etappe vrijgekomen waarvoor wij een nieuwe groep zoeken om deze in te vullen. Het gaat om de volgende etappe:

Giessen (D) – Gelnhausen (D) van zaterdag 21 april 2018 tot en met dinsdag 24 april 2018

Mocht u iemand weten die hier eventueel interesse in heeft of kan hebben, dan vragen wij u diegene hierop te wijzen. Interesse kan aan ons kenbaar worden gemaakt via praag@nloopie.nl. Wellicht dat ook gebruik gemaakt kan worden van de reeds uitgestippelde route en geselecteerde overnachtingsadressen.

Invulling eerste ‘open’ etappe
De eerste etappe – die start op zondag 18 maart 2018 – gaat in 5 dagen van Volendam naar Zurich (Friesland). Net als bij de vorige editie zal deze worden ingevuld door ‘losse’ geïnteresseerden. Dit hoeven niet persé ‘officiële’ deelnemers aan de estafettetocht te zijn, het geldt ook voor overige geïnteresseerde wandelaars. De wandelaars worden ’s morgens weggebracht en ’s middags weer opgehaald door een vrijwilliger met een bus. De exacte wandelroutes per dag moeten nog worden bepaald, maar sowieso wordt op de 5e en laatste dag van deze etappe over de Afsluitdijk gewandeld, van Den Oever naar Zurich. We broeden nog op wat plannetjes om hier iets speciaals van te maken, wellicht met catering onderweg. Later volgt hierover nog nadere informatie, maar mocht u op een of meerdere dagen willen meelopen, meldt u zich dan aan via praag@nloopie.nl.