Dank aan de sponsors!

Het was weer een onvergetelijke belevenis, de Vierdaagse van Nijmegen, die in 2016 voor de 100e maal werd georganiseerd. Zowel de verzorg(st)ers als de wandelaars hebben zich weer 100 procent gegeven en toch had het nooit zó fantastisch kunnen zijn zonder onze sponsors!

Waar zouden we zijn geweest zonder Slijterij de Stient, Stukadoorsbedrijf Arie Tuijp en Timmerbedrijf Klaas Jonk, die ons hebben geholpen met een mooi bedrag om dit allemaal mogelijk te kunnen maken.

Klik hier

Wat hadden we gemoeten zonder het heerlijke fruit van Rijkenberg Groente & Fruit, de verrukkelijke gehaktballen van Slagerij Ton Runderkamp, het oppeppende Sport Energy van Gerrit van Pooij, de niet te versmaden broden en krentenbollen van Bakkerij Ab van Pooij en het broodnodige en verfrissende water van Water Cool Direct (Steur Water).

Ook hebben we gebruik mogen maken van een bus van Stukadoorsbedrijf Martijn Tuijp, een bus van  Klaas Jonk (Timmerbedrijf), de auto van Theo Kras, de opslagloods van Paul Moormann (Vishandel Lekkers), een tent van PX Slobbelandkamp en een tent van Vincent Veerman. De cascoverzekering voor de bussen werd gesponsord door Assurantiebedrijf Hoofdstad B.V. en het Missiehuis en Aaf Beers stelden een aanhanger voor ons ter beschikking.

Wandelvereniging ’n Loopie, de verzorg(st)ers en de wandelaars zijn jullie zéér dankbaar!