*** TIPS ***

3 NOVEMBER: SUCCES VERENIGINGSTOCHT ILPENDAM
Een schitterende wandeling vanuit Volendam! We verzamelen om 8.30 uur bij Sporthal Opperdam aan de Heideweg. Deelname is gratis en ook niet-leden zijn van harte welkom. Het eerst kopje koffie of thee in de rustpauze is voor onze rekening. Er is een route van 15 km die eerder afbuigt en er is een route van 25 km. Zelf de tocht inkorten is uiteraard altijd mogelijk. Dit is een erg mooi loopie. Graag tot 3 november!
————————————————————————-
BEKIJK HIER ALLE KWBN WANDELINGEN IN NOORDHOLLAND
————————————————————————-
1 DECEMBER: SUCCES VERENIGINGSTOCHT ETERSHEIM
————————————————————————-
16/17 MEI 2020: ZUIDERZEE WANDELTOCHT
————————————————————————-
Komend jaar zal er ook weer een Midzomernachtloop op de agenda staan. Over de route wordt reeds nagedacht.
—————————————————————————————————————————-

WANDELPROGRAMMA KWBN

Klik hier voor nog veel meer wandelopties! Een compleet overzicht van wandeltochten en -evenementen.


Kijk ook eens op dewandelsite.nl

———————————————————-

HET NOORD HOLLAND PAD !

Wandelen in de binnenlanden van Noord-Holland

Eind 2006 werd het eerste deel van het Noord-Hollandpad geopend. Later is het uitgebreid en beter bewegwijzerd. Het langeafstandswandelpad ligt tussen De Cocksdorp op Texel en Huizen in het Gooi. Mensen die liever niet de boot naar Texel nemen, kunnen ook starten in Den Oever. De 16 etappes zijn in beide richtingen gemarkeerd.

Zo veel mogelijk loopt de route over dijkjes, langs sloten en vaarten, door boerenland, bos en heide. Een gebied dat veel mensen nog niet goed kennen. Een mooie route en zorgvuldig gemarkeerd met stickers en infoborden. De startpunten zijn meestal met de bus en trein te bereiken. Langs de route zijn ‘ambassadeurs’ die u van drank en spijs kunnen voorzien en soms van een slaapplaats. Er is een handige gids te koop, maar de etappes staan ook op www.noordhollandpad.nl. Daar kunt u ook de GPS-track downloaden. Ervaringen lezen, ervaringen delen of op zoek naar een wandelmaatje, ga dan naar: www.facebook.com/noordhollandpad
NHpad logo