*** TIPS ***

1 DECEMBER: SUCCES VERENIGINGSTOCHT ETERSHEIM
De laatste Succes Verenigingstocht van 2019 is op zondag 1 december met een mooie route rond Etersheim. Het vertrek is om 8.30 uur bij Opperdam. Via Warder en Oosthuizen wordt gelopen en er is een koffiestop bij de Molen van Etersheim. Het is een route van 25 km. De mogelijkheid bestaat ook om deze in te korten tot 16 km. Noteer deze datum in uw agenda. Ook niet-leden van ’n Loopie zijn van harte welkom.
————————————————————————-
BEKIJK HIER ALLE KWBN WANDELINGEN IN NOORDHOLLAND
————————————————————————-
16/17 MEI 2020: ZUIDERZEE WANDELTOCHT
————————————————————————-
Komend jaar zal er ook weer een Midzomernachtloop op de agenda staan. Over de route wordt reeds nagedacht.
—————————————————————————————————————————-

WANDELPROGRAMMA KWBN

Klik hier voor nog veel meer wandelopties! Een compleet overzicht van wandeltochten en -evenementen.


Kijk ook eens op dewandelsite.nl

———————————————————-

HET NOORD HOLLAND PAD !

Wandelen in de binnenlanden van Noord-Holland

Eind 2006 werd het eerste deel van het Noord-Hollandpad geopend. Later is het uitgebreid en beter bewegwijzerd. Het langeafstandswandelpad ligt tussen De Cocksdorp op Texel en Huizen in het Gooi. Mensen die liever niet de boot naar Texel nemen, kunnen ook starten in Den Oever. De 16 etappes zijn in beide richtingen gemarkeerd.

Zo veel mogelijk loopt de route over dijkjes, langs sloten en vaarten, door boerenland, bos en heide. Een gebied dat veel mensen nog niet goed kennen. Een mooie route en zorgvuldig gemarkeerd met stickers en infoborden. De startpunten zijn meestal met de bus en trein te bereiken. Langs de route zijn ‘ambassadeurs’ die u van drank en spijs kunnen voorzien en soms van een slaapplaats. Er is een handige gids te koop, maar de etappes staan ook op www.noordhollandpad.nl. Daar kunt u ook de GPS-track downloaden. Ervaringen lezen, ervaringen delen of op zoek naar een wandelmaatje, ga dan naar: www.facebook.com/noordhollandpad
NHpad logo