*** TIPS ***

6 APRIL (=ZATERDAG!): DE RINUS LAAN WANDELTOCHT VOLENDAM-MARKEN
Super wandeling van Volendam naar Marken en terug met het bootje óf de benenwagen!
We starten deze verenigingstocht om 08.30 uur bij Sporthal Opperdam. Op 6 april is ook de 35e Pieperrace dus hopelijk kunnen we onderweg of na afloop nog genieten van een prachtig uitzicht op de vele botters en zeilschepen.
Eerst wandelen we naar Monnickendam, alwaar een pauze wordt gehouden. Het eerste kopje koffie = gratis! Daarna vervolgen wij onze tocht naar Marken. Zij die er zin in hebben gaan ook lopend terug naar Volendam. De meeste wandelaars kiezen voor de Marken Express, dus met de boot terug naar Volendam. Let op: kosten boottocht zijn wél voor eigen rekening! Dit is echt een prachtige wandeling, dus kom ook en loop mee! Deelname aan de wandeling is gratis en ook niet-leden zijn van harte welkom. Tot de pauze meelopen (Monnickendam) en dan weer terug naar Volendam is natuurlijk ook een optie. Graag tot de 6e april!———————————————————

BEKIJK HIER ALLE KWBN WANDELINGEN IN NOORDHOLLAND

——————————————————–
18/19 MEI 2019: ZUIDERZEETOCHT VOLENDAM
Klik hier voor de flyer
———————————————————
20 t/m 24 MEI 2019: MASTERMATE AVONDVIERDAAGSE VOLENDAM
Het is vanaf deze editie ook mogelijk om 1 of 2 of 3 dagen mee te lopen! Kosten: 1 euro per dag, je krijgt dan ook een dagmedaille.
Zie voor meer informatie de poster
———————————————————
2 JUNI: WANDELEN IN EN ROND DE BEEMSTER  meer info
———————————————————
14 en 15 juni 2019 : Coast to Coast  Midzomernachtloop
Op 14 juni a.s. organiseren we weer het Midzomernachtloopie, een heerlijke, gezellige, nachtelijke wandeling van 50 km. We lopen onder leiding van Karina Bont van Wijk aan Zee naar Volendam.  Opgeven kan bij Karina. Ze is bereikbaar via 06-51558982.
Aanmelden via de mail is ook mogelijk. Haar emailadres is kbont@nemassdeboer.nl. Enige wandelervaring is natuurlijk wel vereist.
Onderweg zal de inwendige mens goed worden verzorgd; de kosten zullen ongeveer € 20,- per persoon bedragen.
Verzamelen 20.30 uur bij Sporthal Opperdam. Aankomst in Volendam: zaterdag 15 juni rond 7.30 uur bij Café restaurant van den Hogen.
Wat zou het leuk zijn als de wandelaars dan door een aantal vrienden en bekenden juichend worden binnengehaald.
Catering, stoelen, tafels, een bus: alles is geregeld. Geef je op en loop mee! Gezellig!
———————————————————
7 JULI: SUCCES VERENIGINGSTOCHT ZUIDERWOUDE
———————————————————
15 SEPTEMBER: SUCCES VERENIGINGSTOCHT EILANDSPOLDER
———————————————————
21 SEPTEMBER: DAM TOT DAM WANDELTOCHT
———————————————————
6 OKTOBER: SUCCES VERENIGINGSTOCHT TWISKE
———————————————————
3 NOVEMBER: SUCCES VERENIGINGSTOCHT ILPENDAM
———————————————————
1 DECEMBER: SUCCES VERENIGINGSTOCHT ETERSHEIM
———————————————————

WANDELPROGRAMMA KWBN

Klik hier voor nog veel meer wandelopties! Een compleet overzicht van wandeltochten en -evenementen.


Kijk ook eens op dewandelsite.nl

———————————————————-

HET NOORD HOLLAND PAD !

Wandelen in de binnenlanden van Noord-Holland

Eind 2006 werd het eerste deel van het Noord-Hollandpad geopend. Later is het uitgebreid en beter bewegwijzerd. Het langeafstandswandelpad ligt tussen De Cocksdorp op Texel en Huizen in het Gooi. Mensen die liever niet de boot naar Texel nemen, kunnen ook starten in Den Oever. De 16 etappes zijn in beide richtingen gemarkeerd.

Zo veel mogelijk loopt de route over dijkjes, langs sloten en vaarten, door boerenland, bos en heide. Een gebied dat veel mensen nog niet goed kennen. Een mooie route en zorgvuldig gemarkeerd met stickers en infoborden. De startpunten zijn meestal met de bus en trein te bereiken. Langs de route zijn ‘ambassadeurs’ die u van drank en spijs kunnen voorzien en soms van een slaapplaats. Er is een handige gids te koop, maar de etappes staan ook op www.noordhollandpad.nl. Daar kunt u ook de GPS-track downloaden. Ervaringen lezen, ervaringen delen of op zoek naar een wandelmaatje, ga dan naar: www.facebook.com/noordhollandpad
NHpad logo