*** TIPS ***

ZONDAG 3  FEBRUARI: SUCCES VERENIGINGSTOCHT: OUDENDIJK!
We verzamelen om 08.30 uur bij Sporthal de Opperdam aan de Heideweg te Volendam. Met een aantal auto’s (zodat ook mensen die zelf geen auto hebben mee kunnen rijden) gaan we eerst naar de startplaats in Oudendijk. Er zijn twee afstanden: 15 en 25 km. Aan deze wandeling zijn geen kosten verbonden en tijdens de rust ontvangen de deelnemers gratis een kopje koffie. Zelf de tocht inkorten is altijd mogelijk en ook niet-leden zijn van harte welkom. Dit is een prachtige wandeling, dus graag tot 3 februari!
——————————————————–
BEKIJK HIER ALLE KWBN WANDELINGEN IN NOORDHOLLAND
——————————————————–
1 MAART (VRIJDAGAVOND): ALGEMENE LEDENVERGADERING ‘N LOOPIE
Locatie: Schemerpit, aanvang 20.00 uur (met koffie), klik hier voor alle info
Na afloop een zeer interessante presentatie, verzorgd door Mike van Eerd, voorzitter van Stichting Haarlem-Santiago over wat het betekent om een pelgrimstocht te maken en hoe men zich er praktisch op kan voorbereiden. Daarna is er nog gelegenheid om even gezellig na te zitten.
——————————————————–
ZONDAG 3 MAART: SUCCES VERENIGINGSTOCHT: PURMEREND
———————————————————
6 APRIL (ZATERDAG!): DE RINUS LAAN WANDELTOCHT
———————————————————
18/19 MEI 2019: ZUIDERZEETOCHT VOLENDAM
———————————————————
20 t/m 24 MEI 2019: MASTERMATE AVONDVIERDAAGSE VOLENDAM
Het is vanaf deze editie ook mogelijk om 1 of 2 of 3 dagen mee te lopen! Kosten: 1 euro per dag, je krijgt dan ook een dagmedaille.
———————————————————
2 JUNI: WANDELEN IN EN ROND DE BEEMSTER  meer info
———————————————————
14 JUNI: HET MIDZOMERNACHTLOOPIE
———————————————————

WANDELPROGRAMMA KWBN

Klik hier voor nog veel meer wandelopties! Een compleet overzicht van wandeltochten en -evenementen.


Kijk ook eens op dewandelsite.nl

———————————————————-

HET NOORD HOLLAND PAD !

Wandelen in de binnenlanden van Noord-Holland

Eind 2006 werd het eerste deel van het Noord-Hollandpad geopend. Later is het uitgebreid en beter bewegwijzerd. Het langeafstandswandelpad ligt tussen De Cocksdorp op Texel en Huizen in het Gooi. Mensen die liever niet de boot naar Texel nemen, kunnen ook starten in Den Oever. De 16 etappes zijn in beide richtingen gemarkeerd.

Zo veel mogelijk loopt de route over dijkjes, langs sloten en vaarten, door boerenland, bos en heide. Een gebied dat veel mensen nog niet goed kennen. Een mooie route en zorgvuldig gemarkeerd met stickers en infoborden. De startpunten zijn meestal met de bus en trein te bereiken. Langs de route zijn ‘ambassadeurs’ die u van drank en spijs kunnen voorzien en soms van een slaapplaats. Er is een handige gids te koop, maar de etappes staan ook op www.noordhollandpad.nl. Daar kunt u ook de GPS-track downloaden. Ervaringen lezen, ervaringen delen of op zoek naar een wandelmaatje, ga dan naar: www.facebook.com/noordhollandpad
NHpad logo