Succes verenigingstochten

Onze Succes Verenigingstochten zijn wandelingen waaraan we met zoveel mogelijk leden van ’n Loopie willen deelnemen.

 

 

 

Update maart 2022

Behalve de Rinus Laan wandeling naar Marken op 2 april a.s., staan er nog geen nieuwe verenigingsloopies (elke 1ste zondag van de maand) op het programma.

Het bestuur onderzoekt een wat andere aanpak en denkt meer aan routes van zo’n 20 km i.p.v. de gebruikelijke 25+ km routes.

Dit geeft tevens de mogelijkheid (qua tijd) om routes wat verder van huis te plannen. Denk hierbij aan zo’n 3 kwartier reistijd.

Wij hopen begin mei zo’n eerste nieuwe route te kunnen bewandelen.

 

Update 10-09-2020

Zoals eerder aangegeven vinden de ‘Succes’ verenigingstochten vanaf juli weer doorgang.

De planning is als volgt;

Overzicht verenigingstochten 2020:

  • 4 Oktober: Twiske
  • 1 November: Ilpendam
  • 6 December: Etersheim

Ook niet-leden zijn uiteraard van harte welkom!

Startplaats van de verenigingstochten: Sporthal Opperdam aan de Heideweg (tenzij anders aangegeven); vertrek: 08.30 uur. Meedoen aan de wandeltochten is gratis, uitgezonderd de consumptie(s) tijdens de rustpauze*. Zelf de tocht inkorten is uiteraard altijd mogelijk!

Sommige verenigingswandelingen starten niet in Volendam. We verzamelen dan wel bij Sporthal Opperdam en rijden eerst met de auto naar de startplaats (bijvoorbeeld De Rijp, Oudendijk, Zuiderwoude). Wij verzoeken u bij dit soort tochten met zoveel mogelijk auto’s naar de Opperdam te komen. Wandelaars die zelf geen auto hebben, kunnen dan met anderen meerijden.

*Het meedoen aan een verenigingstocht is sinds januari 2015 nóg leuker; op de zondagen van de eigen tochten zal er altijd iemand van het bestuur aanwezig zijn en meelopen. Alle wandelaars krijgen een routebeschrijving. En als klap op de vuurpijl: het eerste kopje koffie of thee tijdens de rustpauze is voor onze rekening!

ROUTES

Verenigingstocht Zuiderwoude 16 of 25 km

Verenigingstocht Purmerend 10 en 15 en 25 km

Verenigingstocht Oudendijk 18 of 26 km

Verenigingstocht Warder Etersheim

Verenigingstocht Eilandspolder 12,5 km

Verenigingstocht Eilandspolder 22,5 km

Route monumentaal rondje (oorspr. 2004)

Twiske 25 km

Twiske 15 km

OPROEP: wij zijn op zoek naar extra wandelroutes in de buurt van Volendam, heeft u tips of routes (liefst van 15 en/of 25 km), stuur ze aan ons door! Denk hierbij bijvoorbeeld aan Overleek, De Rijp, de Beemster, Kwadijk, enz. Alle routes, ook iets verder weg, zijn van harte welkom!

Oudendijk, januari 2018

In het mooie Twiske, nov 2016

Verenigingstocht Warder/ Etersheim 2016

Verenigingstocht Warder/ Etersheim 2016

Verenigingstocht rondje Ilpendam 2015

Verenigingstocht rondje Ilpendam 2015