Zuiderzeetocht 2018 (dankwoord)

ZUIDERZEETOCHT 2018 ZEER SUCCESVOL

Tekst: Jack Bont

Ondanks minder deelnemers dan voorgaande jaren was de Zuiderzeetocht toch een groot spektakel. Graag willen wij iedereen bedanken die dit weekend tot een geweldig evenement heeft gemaakt, met op zaterdag 498 en op zondag 199 deelnemers en deelneemsters. Zaterdag was het schitterend mooi weer en zondag af en toe een bui. Maar bovenal waren de wandelaars zeer tevreden. De routes waren prachtig mooi en de nieuwe 15 km werd door velen met plezier gelopen.

Onze dank gaat uit naar Brasserie de Waegh – Monnickendam (kortingsbonnen), Theo Tol (wandelsokken voor de loterij), Rijkenberg Groente & Fruit (overheerlijke appels), Taverne De Visscher – Marken (sponsorbedrag), Mastermate Divema (mooi hand- en elektrisch gereedschap voor de loterij), Rederij Volendam Marken Expres (korting overtocht Marken – Volendam) en Paul Moormann – Lekkers (korting haring en Robuust bier bij De Visscher)

Natuurlijk alle wandelaars bedankt voor jullie aanwezigheid en gezelligheid!

Ook de vrijwilligers van de Schemerpit zijn wij ontzettend dankbaar. Wat hebben jullie een werk verricht. Alsook de kanjers die de pijlen hebben opgehangen en gecontroleerd, de zaal hebben ingericht en/of de inschrijftafels hebben bemand.

Mochten we onverhoopt toch iemand zijn vergeten: geef dit dan s.v.p. even aan ons door!

Wandelvereniging ’n Loopie