13 & 14 Mei: de Zuiderzeetocht!

Graag willen wij iedereen bedanken die dit weekend tot een groot succes hebben gemaakt, met op zaterdag 799 en op zondag nog eens 415 deelnemers en deelneemsters! Met weliswaar af en toe een bui, maar het overgrote deel van het weekend was het zonnig en droog 🙂

Onze dank gaat uit naar Beuqz (sponsorbedrag), Theo Tol (kortingbonnen en wandelsokken loterij), Rijkenberg Groente & Fruit (overheerlijke appels), Taverne De Visscher Marken (sponsorbedrag), Divema (mooi gereedschap/prijzen loterij), Slagerij Runderkamp Havenhof (kadobonnen), Rederij Volendam Marken Express (korting boottocht), Crielaard Snoepwaren (kadobonnen), Carwash (kadobonnen), Klaas Jonk Drop (sponsorbedrag) en Paul Moormann (korting haring en Robuust bier).

Ook de vrijwilligers van de Schemerpit zijn wij uiterst dankbaar (voor de opbouw en inrichting, vele extra uren werk, helemaal top), alsook de ZZT kanjers die de pijlen hebben opgehangen en gecontroleerd, de zaal hebben ingericht en/of de inschrijftafels hebben bemand.

Natuurlijk alle wandelaars: bedankt voor jullie aanwezigheid en gezelligheid!

En last but not least een grote pluim voor Jack en Karina Bont, die de organisatie van de Zuiderzeetocht dit jaar voor het eerst op zich hebben genomen.

Mochten we onverhoopt toch iemand zijn vergeten: geef dit dan s.v.p. even aan ons door!