06-09-2020

Succes Verenigingsloop door de Eilandspolder

Afgelopen zondag vond er weer een Succes Verenigingsloop plaats met een mooie route door de Eilandspolder. Ondanks het feit dat het wandelseizoen langzaam aan ten einde loopt en het ook nog ‘Zondag van Kermis’ was, waren er toch acht wandelaars naar de Opperdam gekomen. Met de auto werd naar het dorpje Noordeinde bij De Rijp gereden om daar een wandeling van zo’n 20 km te maken rond de Eilandspolder. Het weer werkte prima mee bij dit loopje, één van de weinige activiteiten van ’n Loopie die dit jaar doorgang konden vinden. Er was een koffiestop in restaurant De Rijper Eilanden. Om 13.00 uur kwamen de wandelaars weer voldaan thuis na ’n mooie tocht.

Op het programma staan verder nog Succes Verenigingslopen op de volgende data dit jaar:

4 Oktober: Twiske

1 November: Rondje Ilpendam

6 December: Etersheim